Contact

021.210.25.11
0728.909.822
L-V 10:00-19:00; S 10:00-14:00

Cere OFERTA Status comenzi

ABD » Service Laptop

Service Laptop

 

 

Oferim service pentru orice model de laptop. Propunem garantie pentru orice lucrare de service laptop, indiferent de marca, model sau defect. Diagnosticari corecte, rapiditate pentru orice lucrare de reparatie laptop, profesionalism si seriozitate, costuri avantajoase, reparatii la nivel profesional. 

 

 

 

 

 

 

 

  • DIAGNOSTICARE GRATUITA

 

  • Service laptop, reparatii laptop in Bucuresti

Ai probleme cu laptopul si ai nevoie de ajutor pentru repararea urgenta a acestuia? ABD Service Laptop, companie specializata in service/reparatii laptop, ofera solutii optime in diagnosticarea, remedierea si inlocuirea componentelor defecte (display, panglica si etaj invertor, placi de baza, placi video, carcase) sau curatarea de praf…

Remediem orice fel de problema pentru toate modelele de notebook-uri/laptop-uri. Service-ul nostru va ofera DIAGNOSTICAREA GRATUITA.

Preturi mici pentru o gama larga de servicii de reparatii laptop! Contacteaza-ne acum pentru informatii detaliate privind oferta noastra de service laptop sau acceseaza online www.laptop-ieftin.ro, sectiune de reparatii laptop. Detalii despre oferta de preturi privind serviciile de service laptop gasiti si AICI.

REPARATIA PLACII DE BAZA 

Placa de baza controleaza componentele  hardware cum ar fi cel audio, video, de alimentare, USB, Firewire si tastatura/ touchapd. Daca intampinati probleme cu oricare din componentele hardware tehnicienii nostrii pot diagnostica si repara. Uneori  acest lucru este mai ieftin decat schimbarea placii de baza.

REBALLING VIDEO, NORTHBRIGE, SOUTHBRIDGE 

Daca laptopul nu mai are imagine video sau prezinta artefacte pe ecran inseamna ca necesita reballing chipset video, daca laptopul nu mai vede hdd, optic, usb... atunci laptopul necesita reballing northbridge. Tehnicienii nostrii au la dispozitie cel mai nou si performant robot industrial de reballing ceea ce face ca lipitura BGA-ului sa fie identica ca cea din fabrica.

INLOCUIREA/REPARATIA LCD 

Ai ecranul spart? Imaginea palpaie? Dispare imaginea uneori si se face neagra? Nici o problema! Avem optiuni pentru tine. Putem inlocui ecranul cu unul nou sau putem repara ecranul vechi in caz ca nu este spart la jumatate din pretul unui LCD nou.

TASTATURA LAPTOP INLOCUIRE SAU REPARATIE 

Lipsesc literele de pe tastatura? Lipsesc taste? Ai varsat lichide? Poate a venit timpul sa inlocuiesti tastatura! Reaparatia sau inlocuirea tastaturii este un mod de a prelungii gradul de utilizare si de viata  a laptopului. Tehnicienii nostrii au la dispozitie cele mai avansate tehnologii cum ar fi baie de ultrasunete pentru curatarea tastaturilor.

SUPRAINCALZIREA 

Simptomele pe care le are un laptop in urma supraincalzirii imaginea de pe ecran ingheata, se restarteaza de unul singur sau se inchide dupa ce a fost deschis de mai multa vreme iar daca il aprinzi din nou reactioneaza la fel. Cauzele ce duc la incalzirea laptopului sunt praful, scamele si mediul in care este folosit. Cea mai importanta parte a laptopului tau este radiatorul si aceasta trebuie sa fie curata de aceea se recomanda curatarea laptopului o data la 6 luni. Caldura este cea care dilata componentele si le contracteaza, se pot atinge temperaturi foarte ridicate si de aceea laptopul se inchide. In cateva luni de folosire ventilatoarele si radiatorul sunt deja pline de scame si praf de aceea se recomanda curatarea pentru prelungirea duratei de viata a laptopului si functionarea in parametrii normali.

Noutati

Recuperare profesionala de date de pe HDD

Garantam servicii de Recuperare Date HDD la standarde inalte si cu un excelent raport calitate/pret.

Afla mai multe ...

Reparare Diagnosticare Service Laptop

Rework Profesional, Echipa tanara

Afla mai multe ...

Noutati tehnologice: ecranele 3D fara ochelari

Curabitur porta risus libero. Pellentesque accumsan accumsan cursus. Morbi facilisis volutpat ullamcorper...

Afla mai multe ...

 

TRANSPORT GRATUIT

Transport GRATUIT dus intors pentru orice laptop ...

PROMOTII

Toata luna mai PROMOTIE pentru orice reparatie se ofera curatarea laptopului BONUS...

TARIFE

Cele mai mici preturi pentru service Laptopuri...

Am fost foarte multumit de rapiditatea cu care cei de la service laptop mi-au rezolvat problema. Ii recomand cu caldura.

Florin Georgescu

Director depozit
Geo Impex
Am apelat la Abdservice Laptop pentru o problema legata de cooler-ul laptop-ului. Problema a fost rezolvata rapid.

Ioana Gheorghe

Secretara
Duplex SRL

Spuneti-va parerea

Servicii complete de service IT : service laptop, service calculatoare, service imprimante si monitoare, reparatii TV.